شرایط نگهداری گل اشوریا
امروز می خواهیم شما دوستان عزیز را با یک گیاه گوشتی یا ساکولنت بسیار زیبا که دارای واریته های مختلف است و از دوام و استقامت زیادی در برابر شرایط سخت برخوردار است آشنا کنیم.
اشوریا یا اچوریا یک ساکولنت مشهور است که اگر جزو دوستداران گل و گیاه باشید قطعا آن را مشاهده کرده اید.
اگر از قسمت بالا به ساکونت اشوریا نگاه کنید شکل ظاهری آن دقیقا شبیه با گل است و از هر بیننده ای دلبری می کند بخصوص زمانیکه به گل می نشیند و زیبایی آن دو چندان می شود!
داروی آتورواستاتین | موارد مصرف و عوارض قرص آتورواستاتین
از واریته های متفاوت اشوریا می توانیم به اشوریا الگانس، اشوریا لب ماتیکی، اشوریا پولویناتا، اشوریا کلمی یا فر اشاره کنیم.
مشخصات گل اشوریا:
نام انگلیسی: Echeveria
نام علمی: Echeveria
نام های دیگر: ساق عروس
زیستگاه: کشور مکزیک و آمریکای جنوبی
زمان گلدهی: واریته های مختلف اشوریا دارای زمان گلدهی متفاوتی می باشند، برخی از آنها در فصل زمستان به گل می نشینند و برخی دیگر در فصل تابستان… اما عمده زمان گلدهی اشوریا فصل تابستان است.
شرایط نگهداری گل اشوریا:
آبیاری:
بطور کلی اشوریا همچون سایر ساکولنت ها چون دارای برگهای گوشتی می باشد پس مقداری آب را در خودش نگه می دارد و نیاز به آبیاری بیش از حد ندارد، آبیاری بیش از حد موجب تخریب گیاه می شود.
برای آبیاری اشوریا، سطح خاک را چک کنید هر زمان خاک خشک شده بود زمان مناسبی برای آبیاری می باشد.
در فصل های سرد سال همچون پاییز و زمستان میزان آبیاری اشوریا را کاهش کنید.
بهترین یخچال فریزرهای ایرانی و خارجی 2019 ؛ راهنمای خرید + قیمت
برای آبیاری اشوریا توجه داشته باشید که آب بر روی برگهای گیاه نریزد زیرا برگهای گیاه گوشتی است و ماندن آب مابین برگها موجب پوسیدگی برگهای آن می شود.
خاک:
اگر از ترکیبات خاک سر در نمیارید و در این زمینه ی نگهداری گل و گیاه تجربه ای ندارید، خودتان را اذیت نکنید در بازار خاکهای آماده ی کاکتوس وجود دارد که برای ساکولنت ها نیز می توانید از همین خاکها استفاده نمایید.
اما اگر تمایل دارید ترکیبات خاک اشوریا را خودتان تهیه کنید، می توانید از ترکیب شن، ورمی کمپوست و پرلیت استفاده نمایید.
نور:
اشوریا نور دوست است اما نور خورشید بصورت مستقیم باعث از بین رفتن برگهای گیاه و سوختگی آن می شود.
در فصل های گرم سال همچون تابستان، اشوریا را در مقابل نور خورشید قرار ندهید زیرا برگهای آن می سوزد، در جای پر نوری که دارای نور غیر مستقیم است قرار دهید.
در فصل پاییز و زمستان اشوریا را در مقابل نور خورشید قرار دهید زیرا نور در این فصل ها خیلی سوزان نیست و به برگهای گیاه آسیبی وارد نمی کند.
تکثیر:
اشوریا از چند طریق بذر، قلمه برگ، پا جوش و قلمه ی ساقه تکثیر می شود.
مشکلات و آفات اشوریا:
شته و شپشک: اگر شته بر روی گیاه دیدید می توانید با دیازینون سم پاشی نمایید و اگر شپشک بر روی اشوریا دیدید با کونفیدور گیاه را سم پاشی نمایید.
دراز شدن ساقه های اشوریا: بلند شدن ساقه های اشوریا و علفی شدن آن به دلیل کمبود نور می باشد گیاه را به محیطی پر نور انتقال دهید.
سوختگی برگها: اگر گیاه را در مقابل نور مستقیم خورشید در روزهای گرم سال قرار دهید، برگهای اشوریا دچار سوختگی می شود.
له شدگی قسمت انتهایی برگها: اگر اشوریا را بیش از حد آبیاری نمایید و اکسیژن لازم به ریشه نرسد، چنین مشکلی برای گیاه پیش می آید. باید خاک حتما زهکشی داشته باشد و فاصله ی بین آبیاری گیاه را افزایش دهید.
استفاده از اشوریا در تراریوم:
بسیاری از افراد در تراریوم از اشوریا استفاده می کنند که جلوه ی خاصی به تراریوم می بخشد ولی پس از مدتی شکوه و شکایت می کنند که چرا برگهای گیاه شل و له شده است…
وقتی از اشوریا در تراریوم استفاده می کنید باید توجه داشته باشید آب بر روی برگهای گیاه نریزد، گیاه را بیش از حد آبیاری نکنید، تراریوم را در جایی پر نور قرار دهید که از نور خورشید برخوردار شود.
دوستان عزیز هر سوالی در زمینه شرایط نگهداری انواع گیاهان آپارتمانی و گیاهان فضای آزاد داشتید می توانید در بخش نظرات مجله خبری ژولی پولی بپرسید. کارشناسان بخش گل و گیاه به سوالات شما، پاسخ تخصصی خواهند داد و می توانید از مشاوره رایگان گل و گیاه به صورت آنلاین برخوردار شوید.